Qmusic reageert op breuk tussen Mattie & Wietze

Qmusic reageert op breuk tussen Mattie & Wietze

Geschreven door Daniël Schalk

Qmusic heeft vrijdagmiddag gereageerd op de breuk tussen het radioduo Mattie en Wietze. Qmusic laat in een verklaring weten altijd vertrouwen te hebben gehad in een gezamenlijke toekomst met Mattie en Wietze en de radiozender hoopte dan ook dat zij als duo bij Qmusic zouden blijven.

“Wij hebben er alles aan gedaan om Mattie & Wietze als duo bij elkaar te houden bij Qmusic. Dat was niet alleen onze droom, maar ook onze wens voor alle luisteraars die iedere dag hun radio aanzetten voor hen”, reageert Iwan Reuvekamp, programmadirecteur van Qmusic, vandaag.

Reuvekamp zegt ‘het bericht en de keuze van Wietze’ te betreuren. Wietze noemde zijn radiocollege in een uitgelekte brief een ‘matennaaier’, omdat hij hem heeft laten vallen voor een eigen radioshow op Qmusic voor 600.000 euro per jaar en een elektrische auto van automerk Tesla van de zaak.

Mattie heeft vrijdagochtend in de ochtendshow op Qmusic ook gereageerd op het einde van zijn samenwerking met Wietze. “Ik baal van het hele traject, maar ik sta wel 100% achter deze beslissing. Ik blijf bij Qmusic”, zei hij. “Mijn keuze is genomen vanuit mijn hart”, vervolgde de radio-dj vanmorgen.

Foto: Qmusic