SBS6 reageert op mogelijke overstap Wietze de Jager

SBS6 reageert op mogelijke overstap Wietze de Jager

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 heeft gereageerd op het gerucht dat radio-dj Wietze de Jager aan de slag gaat voor de tv-zender. De zender wil echter maar weinig kwijt over het gerucht. Een woordvoerder van SBS6 laat aan Showbizznetwork.nl weten dat zij niet kunnen bevestigen dat Wietze naar SBS6 gaat.

De tv-zender wil ook niet zeggen of zij wel met Wietze gesprekken hebben gevoerd. “We doen geen uitspraken over met wie we wel of geen gesprekken voeren”, vervolgt de woordvoerder. Dat SBS6 aangeeft niets te kunnen bevestigen, kan betekenen dat zij wel degelijk met Wietze in gesprek zijn.

Weekblad Weekend meldde vandaag dat Wietze de overstap gaat maken van radio naar televisie. Na de ruzie met Mattie Valk, waarmee hij samen de ochtendshow op Qmusic maakte, zou Wietze auditie hebben gedaan voor Shownieuws en dat pakte volgens Weekend goed uit voor de dj.

Volgens Weekblad Weekend betekent de komst van De Jager echter wel het vertrek van Shownieuws-gezicht Kees Tol. Er zou onrust ontstaan zijn achter de schermen bij het tv-programma Shownieuws. SBS6 heeft dit jaar geen najaarspresentatie, waarop Wietze anders gepresteerd had kunnen worden.

Foto: Qmusic