SBS6 volgt dieren door de ogen van beste natuurfilmers

SBS6 volgt dieren door de ogen van beste natuurfilmers

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 volgt in het nieuwe programma Wilde dieren in Wildlands hoe de dieren zich gedragen in het Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dit ziet de kijker door de ogen van drie succesvolle Nederlandse natuurfilmers in het Emmense themapark.

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft sinds maart 2016 haar deuren geopend voor publiek en bestaat uit drie werelden: Serenga, Jungola en Nortica. Hier leven de dieren op 22 hectare in het voor hen speciaal aangelegde park. Eerder toonde SBS6 de verhuizing van de dieren van Dierenpark Emmen naar Wildlands.

Dick Harrewijn, Joris van Alphen en Tim Visser leggen op fascinerende wijze vast hoe de dieren in het park zich dag en nacht gedragen. Joris van Alphen reist al jaren voor National Geographic naar de meest afgelegen plaatsen in de wereld en maakt fotoreportages en films over mens en natuur. Ook is hij cameraman van de prijswinnende Nederlandse natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis. Tim Visser is natuurcameraman en produceert onder andere eigen natuurdocumentaires. Dick Harrewijn werkt als natuurfilmer in natuurgebieden over de hele wereld en is cameraman van verschillende bioscoopfilms.

Wilde dieren in Wildlands vanaf donderdag 25 mei uur te zien bij SBS6.

Bekijk Wilde dieren in Wildlands op TVblik.nl/wilde-dieren-in-wildlands