Nieuwe samenwerking Stage Entertainment en DeLaMar Theater

Nieuwe samenwerking Stage Entertainment en DeLaMar Theater

Geschreven door Pieter Jongsma

Het DeLamar Theater en Stage Entertainment Nederland gaan nauwer samenwerken op het gebied van de programmering. Stage moet de rechten gaan verwerven.

"bijzondere en onderscheidende producties die internationaal als vernieuwend worden gezien en tot hitshows zijn uitgegroeid op Broadway en het Londense West End." Dat heeft een woordvoerder van het Entertainment bedrijf laten weten. 

Onder leiding van Albert Verlinde zullen deze spraakmakende internationale titels in Nederland worden geproduceerd voor de grote zaal van het DeLaMar. Hiermee wordt een structureel vervolg gegeven aan de uitermate succesvolle eerdere samenwerking bij onder andere La Cage Aux Folles, de Hazes-musical Hij Gelooft in Mij en De Tweeling. Met de vandaag aangekondigde samenwerking verzekert het DeLaMar Theater zich van een aanhoudende stroom bijzondere, exclusieve theaterproducties waarvoor theaterliefhebbers uit het hele land naar het Amsterdamse theater zullen willen komen.

Voor Stage Entertainment wordt het hiermee mogelijk om titels te presenteren die van onbetwist hoog artistiek niveau zijn, maar moeilijk in te passen in een van zijn twee grote theaters, het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht.

Foto: Stage Entertainment Nederland