Tweede seizoen Flikken Rotterdam start in september

Tweede seizoen Flikken Rotterdam start in september

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 15 september te zien op NPO 1. Dat heeft de AVROTROS vandaag bekendgemaakt.

Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie, dat een spin-off is van Flikken Maastricht, ging in januari 2016 in première met 1,7 miljoen kijkers.

De omroep laat weten dat de hoofdrollen opnieuw vertolkt worden door Huub Stapel, Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering. Het lijkt er dus op dat Hein Berg, de rol die wordt gespeeld door Huub Stapel, de seizoensfinale van het eerste seizoen overleeft.

Hein Berg, de officier van justitie, werd in de seizoensfinale neergeschoten. Ook dook er in de seizoensfinale een oude bekende op. Ben Slachter (Peter Paul Muller) werd aan het begin van het seizoen vermoord, maar dook in de laatste aflevering van het eerste seizoen onverwachts weer op.

Met bijna 2 miljoen kijkers per aflevering werd het eerste seizoen van Flikken Rotterdam erg goed bekeken. Ruim de helft van alle kijkers van de politieserie keek de serie live op televisie, een derde van alle kijkers bekeek Flikken Rotterdam uitgesteld en gemiddeld 71.000 mensen keken online.

Het tweede seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 15 september te zien op NPO 1.

Bekijk Flikken Rotterdam op TVblik.nl/flikken-rotterdam

Foto: AVROTROS