Flikken Rotterdam krijgt tweede seizoen

Flikken Rotterdam krijgt tweede seizoen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De politieserie Flikken Rotterdam krijgt een tweede seizoen. Na het succesvolle eerste seizoen volgt in het najaar van 2017 een tweede reeks van de spin-off van Flikken Maastricht. De spin-off Flikken Rotterdam van AVROTROS ging afgelopen januari van start met 1,7 miljoen kijkers op NPO 1.

De omroep laat weten dat de hoofdrollen opnieuw vertolkt worden door Huub Stapel, Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering. Het lijkt er dus op dat Hein Berg, de rol die wordt gespeeld door Huub Stapel, de seizoensfinale van het eerste seizoen overleeft.

Hein Berg, de officier van justitie, werd in de seizoenfinale neergeschoten. Ook dook er in de seizoensfinale een oude bekende op. Ben Slachter (Peter Paul Muller) werd aan het begin van het seizoen vermoord, maar dook in de laatste aflevering van het eerste seizoen onverwachts weer op.

Met bijna 2 miljoen kijkers per aflevering werd het eerste seizoen van Flikken Rotterdam erg goed bekeken. Ruim de helft van alle kijkers van de politieserie keek de serie live op televisie, een derde van alle kijkers bekeek Flikken Rotterdam uitgesteld en gemiddeld 71.000 mensen keken online.

Flikken Rotterdam is in het najaar van 2017 weer te zien op NPO 1.

Bekijk Flikken Rotterdam op TVblik.nl/flikken-rotterdam