Weer een nieuwe leader voor GTST

Weer een nieuwe leader voor GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) heeft eindelijk een nieuwe leader. In deze nieuwe leader zijn Ferry Doedens en Britt Scholte te zien. Voor Britt is het de eerste keer dat ze deel uit maakt van de nieuwe leader. Zij is te zien als Kimberly Sanders in de soap van RTL 4. Ferry speelt de rol van Lucas Sanders. Hij was ooit samen in de leader te zien met zijn soap zus Nina (Marly van der Velden).

Maar in de nieuwe leader zijn zij van elkaar gescheiden. Ook Laura (Jette van der Meij) en Noud (Ruud Feltkamp) zijn van elkaar gescheiden. In de vorige leader waren zij nog samen te zien. Toch is er weer gekozen voor een nieuw duo in de leader. Dit zijn Rik (Ferri Somogyi) en Job (Jorn Knotter) geworden. Hiervoor waren zij beide apart van elkaar te zien. 

Met de komst van deze nieuwe leader, is er afscheid genomen van Thijs (Miro Kloosterman) en Anna (Barbara Sloesen). Thijs verliet op een bijzondere manier GTST. Hij verliet op zijn trouwdag met Rikki, Meerdijk. Samen met dochtertje Teddy was hij ineens spoorloos verdwenen. Voor Rikki braken toen spannende tijden aan, waardoor zij zichzelf bijna verloor.

Dit liet Sjoerd (Guido Spek) niet gebeuren en reisde Thijs achterna. Met als resultaat dat hij Teddy terugbracht naar Meerdijk. Rikki kon haar geluk niet op toen zij haar dochtertje eindelijk weer terug zag. Van Thijs is tot op de dag van vandaag niets meer vernomen.

Anna verliet kort geleden Meerdijk. Zij raakte zwanger van Job, haar grote liefde. Maar diep van binnen wist Anna dat Job geen kind wilde. Dus besloot zij om Meerdijk te verlaten en terug te keren naar haar ouders. Of zij ooit nog terug komt is nog niet helemaal duidelijk. Job mist Anna nauwelijks, op de dag van haar vertrek dook hij met Aysen (Dilan Yurdakul) het bed in.

Ook Inge Schrama is tijdelijk niet te zien als Sjors. De actrice wilde meer tijd aan haar gezin besteden. Haar rol wordt vanaf maandagavond, tijdelijk, overgenomen door actrice Melissa Drost. In de nieuwe leader is Inge overigens gewoon nog zelf te zien.

Lees ook: 'Inge Schrama verlaat opnieuw GTST'

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.