Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul

Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Trijntje Oosterhuis stapt uit de Ladies of Soul. Na vijf jaar vindt Trijntje het tijd om de gelegenheidsformatie te verlaten, dat bevestigt het management van de zangeres aan RTL Boulevard. Oosterhuis wil zich meer gaan richten op haar solocarrière en haar gezin.

De Ladies of Soul kwam tot stand doordat Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer besloten om samen een concertreeks te organiseren naar aanleiding van het overlijden van Whitney Houston. Door het succes besloot het vijftal met elkaar verder te gaan.

In 2014 stonden Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy voor het eerst op het podium als de Ladies of Soul. Een jaar later werd er door het succes zelfs besloten om zelfs drie concerten te geven. Ook in 2016 en afgelopen april kwamen Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy bij elkaar voor de Ladies of Soul.

Trijntje treedt in 2018 nog een keer op met de Ladies of Soul als afsluiting van de periode. Of de overige dames met elkaar verdergaan is nog niet bekend. Glennis Grace werkt momenteel aan een carrière in Amerika en besluit daardoor mogelijk om de gelegenheidsformatie ook te verlaten.

Foto: RTL / William Rutten