Volg de Radio 6 Soul & Jazz Awards live

Volg de Radio 6 Soul & Jazz Awards live

Geschreven door Pieter Jongsma

Donderdagavond 3 oktober reikt Radio 6 de Soul & Jazz Awards uit in zeven categorieën. Zet de radio aan en geniet live mee van de Awardshow vanuit de Westerunie te Amsterdam, met optredens en de bekendmaking van de winnaars. Radio 6 Soul & Jazz doet van 19.00 uur tot 23.00 uur rechtstreeks verslag van de avond. De Awardshow start om 20.30 uur.

 

Dj Rudy Mackay presenteert de voor- en nabeschouwing op Radio 6 Soul & Jazz. De podiumpresentatie van de show is in handen van Winfried Baijens. Op Radio6.nl en Cultura24 is de gehele Awardshow live in beeld te volgen. Zondag 13 oktober zendt de NTR van 00.35 tot 01.00 uur op Nederland 2 een registratie van de Radio 6 Soul & Jazz Awards uit.

 

In de Westerunie in Amsterdam beklimmen Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Sabrina Starke, Rob van de Wouw, Bo Saris, Kris Berry, New Cool Collective, Qeaux Qeaux Joans, Tim Wes, Perquisite, Paul van Kessel en Teus Nobel het podium van de Radio 6 Soul & Jazz Awardshow.

 

Radio 6 Soul & Jazz Awards
De Radio 6 Soul & Jazz Awards zijn de radioprijzen voor het beste Nederlandse soul- en jazztalent en worden uitgereikt in zeven categorieën: Beste Artiest Man, Beste Artiest Vrouw, Beste Groep, Beste Single, Beste Album, Beste Soul & Jazz Talent en Beste Live Act. In totaal zijn 25 artiesten en bands voor een Soul & Jazz Award genomineerd, zowel nieuwe Nederlandse artiesten als grote gevestigde namen. Luisteraars stemmen tot woensdag 19.00 uur op hun favorieten via de Radio 6 Soul & Jazz website.