Exclusieve interviews en backstage verslagen in GTST Magazine

Exclusieve interviews en backstage verslagen in GTST Magazine

Geschreven door Pieter Jongsma

Deze zomer hoeven de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden het niet geheel zonder hun geliefde serie te stellen.

Op vrijdag 7 juli verschijnt de eerste editie van het exclusieve GTST Magazine. Het door de acteurs zelf samengestelde magazine verschijnt in totaal vier keer, om de twee weken, in een oplage van 80.000 exemplaren per editie. Het GTST Magazine is een samenwerking tussen RTL, Endemol Shine Nederland en uitgever F&L Publishing Group.

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Wat de acteurs graag in hun vrije tijd doen? In het 'GTST Magazine' zijn de acteurs openhartiger dan ooit. Onder hoofdredacteurschap van Everon Jackson Hooi en Arjan Kropman (F&L Publishing Group) staan in het 'GTST Magazine' onder meer persoonlijke columns van Dilan Yurdakul en Babette van Veen, dubbelinterviews van huidige GTST'ers met oud-GTST acteurs (Ferri Somogyi vs Tanja Jess, Robin Martens vs Rick Engelkes en Babette van Veen vs Tim Immers) en wordt een exclusief kijkje backstage gegeven bij de visagie, regie, schrijvers en het art department.

Verder bevatten de magazines ook reisverslagen van de acteurs. Zo doen Erik de Vogel en Caroline De Bruijn verslag van hun exotische reis naar Thailand en maken Joep Sertons en Ruud Feltkamp een roadtrip door Schotland op zoek naar de roots van whisky. Maar er is nog veel meer, zoals the making of van de zomercliff, hints voor het spelen van de zomerapp en ook wordt de nieuwe castfoto onthuld. Daarnaast hebben de magazines een exclusief vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton aan het licht komt. Kortom, een zomer musthave voor de echte 'GTST 'fans!

Het magazine is onder meer verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Primera, AKO, Bruna en The Readshop en kost € 3,95 per editie.

Bekijk GTST op TVblik.nl/gtst