‘Amir en ‘Sjors’ nieuwe hoofdredacteuren GTST-magazine

‘Amir en ‘Sjors’ nieuwe hoofdredacteuren GTST-magazine

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de zomer komt er, voor de derde keer, een GTST-magazine in de winkels te liggen. Dit keer zijn Alkan Çöklü en Melissa Drost de hoofdredacteuren. Zij zijn beter bekend als Amir en Sjors in de soapserie van RTL 4. Het is voor het eerst dat er twee hoofdredacteuren zijn.

Everon Jackson-Hooi (Bing in GTST) had deze taak in 2017 op zich. Een jaar later, in 2018, was Dilan Yurdakul (Aysen in GTST) verantwoordelijk voor de inhoud van het speciale magazine. Het thema van dit jaar zal in het teken staan van ‘grenzen verleggen’. Zo worden er onder andere interviews afgenomen met de castleden. Wie wilde er bijvoorbeeld altijd in GTST spelen?

Daarnaast is er een speciale QR-code in het magazine te vinden. Hierdoor krijgt de kijker exclusieve videomateriaal te zien. Het magazine zal overigens ook als boek uitgebracht worden. Daar staan nog meer extra exclusieve onderwerpen in. Wat het precies zal zijn, is nog niet bekend. Maar het zal wel heel speciaal zijn.

Dat de GTST-magazines belangrijk zijn, bewees Tiffy (gespeeld door Cecilia Adorée) wel. Haar komst naar Meerdijk werd al duidelijk gemaakt in de verhaallijn in het magazine. Hierin kreeg Anton (Joep Sertons) een flashback naar zijn verleden. Tijdens zijn huwelijk met Bianca (Elvera Out) had hij een affaire met een patiënte. Daardoor raakte zij in verwachting van Tiffy.

Jaren later werd Anton geconfronteerd met zijn dochter. Het hele leven van Anton kwam hierdoor op zijn kop te staan. Het mondde uit in een breuk met Linda (Babette van Veen). Inmiddels is Tiffy, zwanger van Lucas (Ferry Doedens), vertrokken uit Meerdijk. Of ze wellicht weer terugkeert is nog niet bekend.

Het GTST-magazine ligt vanaf 4 juli overal in de winkels.

Foto: RTL