Peter Jan Rens en Virginia openen kledingwinkel

Peter Jan Rens en Virginia openen kledingwinkel

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Virginia van Eck, de vrouw van Peter Jan Rens, opent haar eigen kledingwinkel in Leerdam. De kledingwinkel gaat aanstaande zaterdag, 8 juli, al open. Op Facebook nodigt de realityster iedereen uit om zaterdag om 12:00 uur de feestelijke opening bij te wonen en een kijkje in haar winkel te nemen.

De winkel is gevestigd in Leerdam. “Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Virginia en ik kom uit Tiel en al jarenlang werk ik met kleding. Ik ga nu voor het eerst mijn eigen kledingwinkel openen in het mooie Leerdam!”, schrijft de vrouw van de voormalige tv-ster op de Facebook-pagina Nieuw Leerdam.

Virginia is momenteel in verwachting van het tweede kindje van haar en haar man Peter Jan Rens. Afgelopen januari stapte het stel in het huwelijksbootje. De voorbereidingen op het veelbesproken huwelijk waren te volgen in de realitysoap Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? op RTL5.

Peter Jan Rens is de afgelopen jaren veel in het nieuws vanwege hoge schulden. Afgelopen maart werd de voormalig tv-presentator door de rechtbank in Gelderland persoonlijk failliet verklaard. Voormalige vriend Emile Ratelband stapte naar de rechter omdat hij nog 6.000 euro van Rens te goed heeft.

Bekijk Doen ze 't of doen ze 't niet? (RTL5) terug op TVblik.nl

Foto: RTL / Nick van Ormondt