Geen vervolg op realityserie Peter Jan Rens en Virginia

Geen vervolg op realityserie Peter Jan Rens en Virginia

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Er komt geen vervolg op de realityserie van Peter Jan Rens en Virginia. Dat vertelt de voormalig presentator vandaag op zijn Facebook pagina.

Volgens Peter Jan zou de serie te weinig scoren in de jongere doelgroep van RTL5. Rens doet op zijn Facebook pagina verslag van het telefoongesprek met de programmadirecteur van RTL5. “Ik vraag aan de RTL5 mevrouw of de realityserie Peter Jan en Virginia nog een vervolg krijgt op de zender. Ze zegt nee. Hoe mooi ook gemaakt, de serie scoort te weinig in de jongere of jongeren doelgroep. Ik verdedig mij door te zeggen dat we veel betere kijkcijfers hebben dan welke andere reality ook. Ook in de jongerendoelgroepen en zelfs beter dan de Roelvinkjes... Ze antwoordt vriendelijk dat de doelstelling voor RTL5 niet is gerealiseerd."

Het stel ziet het niet zitten om in gesprek te gaan met een andere zender. "Het is alsof je iemand de liefde verklaart die vervolgens zegt dat je wel vreemd mag gaan. Ik wil haar op hoge poten nog zeggen dat Peter Jan en Virginia de beste waren en ik een vervolg eis. Maar ik besef dat dat kinderachtig is."

De afleveringen van de realityserie werden gemiddeld door zo’n 350.000 kijkers bekeken.

Bekijk Doen Ze ‘T Of Doen Ze ’T Niet? op TVblik.nl/doen-ze-t-of-doen-ze-t-niet

Foto: RTL/Nick van Ormondt