Johnny op reis met BN’ers in Johnny into the wild

Johnny op reis met BN’ers in Johnny into the wild

Geschreven door Daniël Schalk

Johnny de Mol gaat voor RTL4 weer op reis met bekende Nederlanders. In Johnny into the wild bezoekt de presentator met zijn bekende gasten volkeren die nog net zo leven als hun voorouders. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Johnny maakte voor SBS vijf jaar lang een reisprogramma.

Er worden in het programma zes stammen bezocht met een of meerdere bekende mensen. De vraag is of de BN’ers het leven van de stammen aankunnen. De reis leidt onder meer van de Haaps in Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië en van de Kazachen in Mongolië tot de Xavante in Brazilië.

Tussen 2008 en 2013 ging Johnny eerst voor Veronica en later voor SBS6 in Waar is de Mol? ook al op reis met bekende Nederlanders. Zo ging hij onder meer met model Doutzen Kroes naar Uganda, met rapper Ali B naar Marokko, met sportjournalist Johan Derksen naar Texas en met zijn tante Linda de Mol naar Italië.

Afgelopen maart maakte de presentator al bekend dat Waar is de Mol? terug zou keren. “Daar zijn we ook mee bezig, maar dat staat nog wat in de kinderschoenen”, zei hij in de ochtendshow van 100%NL. Welke bekende Nederlanders dit najaar met Johnny op reis gaan, maakt RTL4 op een later moment bekend.

Johnny into the wild is vanaf maandag 4 september om 21:30 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL