Sascha Visser presenteert nu ook voor Ziggo Sport

Sascha Visser presenteert nu ook voor Ziggo Sport

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Sascha Visser gaat een sportprogramma presenteren op Ziggo Sport. De 28-jarige Visser zal te zien zijn in het programma Round Up. Dit is een samenvatting van de gespeelde voetbalwedstrijden. Zelf is Visser dolblij met zijn nieuwe presentatieklus. Al hoopt de presentator dat er nog meer programma's komen bij Ziggo Sport.

Momenteel is Visser ook te zien bij de NPO. Daar presenteert hij het kinderprogramma Kaal of Kammen. Dat zal hij ook gewoon blijven doen. Bij de NPO was Visser ook te zien bij andere programma's zoals Zapp Live. Ook is hij bekend van zijn tijd bij TMF. Op de muziekzender presenteerde hij verschillende muziekprogramma's. 

Naast presenteren is Visser ook bekend als acteur. Zo speelde hij vanaf 2000 in de succesvolle comedyserie Oppassen! Dit heeft hij ruim drie jaar gedaan. Daarna was hij ook te zien in Onderweg Naar Morgen, de soap die bij verschillende zenders te zien is geweest. Zo zond Yorin de soap een tijdlang uit. Het eindige uiteindelijk bij de publieke omroep.

Daarvoor was Visser ook nog te zien in de comedyserie Kees & Co. Hierin speelde Visser samen met Nikkie Plessen. Dat waren meteen de laatste twee seizoenen van deze comedyserie. Onder andere Simone Kleinsma speelde in die comedy de hoofdrol.

Wanneer Visser voor het eerst bij Ziggo Sport te zien is, is nog niet helemaal duidelijk. 

Foto: Nico Kroon