Jonge talenten bouwen spectaculaire skelters in nieuw programma

Jonge talenten bouwen spectaculaire skelters in nieuw programma

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Sascha Visser presenteert vanaf zaterdag 18 november het nieuwe programma Skelterlab. In het programma bouwen drie teams van handige jongens en meiden aan spectaculaire, gemotoriseerde skelters.

De opnames van Skelterlab zijn intussen in volle gang en het programma brengt bij presentator Sascha Visser het jongetje in hem naar boven. "Ik heb als kind zo veel uren buiten doorgebracht, racend door de buurt op mijn fiets of skelter. De kinderen in Skelterlab zijn creatief en technisch met de bouw van een skelter bezig en de eindrace zorgt tegelijkertijd voor een enorme adrenalinekick.".

Skelterlab is een technisch jeugdprogramma, waarin drie teams van drie bouwers in werkplaatsen bouwen aan hun skelter. Met zijn grote ervaring in het bouwen van de meest uiteenlopende voertuigen geeft YouTuber MasterMilo de teams tips & tricks.

Daarnaast houdt veiligheidsinspecteur Frietman de teams strak in de gaten. Met afwisselende uitdagingen, skeltermaterialen en parcoursen staan de deelnemers iedere week weer voor een nieuwe verrassing!

Skelterlab, vanaf 18 november om 17.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Foto: AVROTROS / Michel Schnater