John de Bever scoort dankzij oranje dames

John de Bever scoort dankzij oranje dames

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zanger John de Bever heeft goud in handen. Zijn hitsingle Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht is niet meer weg te denken uit de hitlijst. Dat heeft allemaal te maken met het EK vrouwen voetbal. Zondagavond zagen ruim vier miljoen mensen hoe de oranje dames er met de overwinning vandoor gingen. In Enschede wonnen de oranje dames met 4-2 van Denemarken.

Vlak na de overwinning was de single van John te horen. Het hele stadion zong in volle borst mee. Dat heeft er toegeleid dat veel mensen deze single maar wat graag wilden beluisteren. Het nummer is dan ook zo vaak gedownload dat het op nummer één staat in de iTunes top 100. Op de tweede plek staat het nummer Links Rechts van SnolleBollekes. Ook dit nummer is een hit dankzij het EK vrouwen voetbal. 

Na iedere gewonnen wedstrijd van de oranje dames, klonk het nummer van John in het stadion. Ook is de bijbehorende videoclip enorm vaak bekeken op YouTube. Momenteel staat de teller al op 9.699.311 views. Dat aantal groeit nog iedere dag. Ook na het EK vrouwen voetbal krijgt Nederland geen genoeg van dit Nederlandstalige nummer.

Bekijk hieronder de videoclip van John de Bever:

https://www.youtube.com/watch?v=Ish_BwyjOso

Foto: BME