RTL geeft hints: John de Bever en Sylvana IJsselmuiden in Expeditie Robinson?
Bron: RTL

RTL geeft hints: John de Bever en Sylvana IJsselmuiden in Expeditie Robinson?

Geschreven door Daniël Schalk

RTL heeft informatie vrijgegeven over vier nieuwe deelnemers van Expeditie Robinson. Momenteel zijn er acht namen bekendgemaakt, maar in een cryptisch bericht op social media geeft RTL hints over vier nieuwe kandidaten. Wij denken de vier nieuwe deelnemers van de survivalshow te hebben achterhaald.

1. Sylvana IJsselmuiden

De eerste persoon is een vrouw, bekend van internet en houdt van snelheid. Dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan Sylvana IJsselmuiden. Sylvana is verslaggeefster bij Dumpert en presenteert de Autobahn F1 Show voor het online magazine Autobahn. Daar wijst natuurlijk de hint ‘houdt van snelheid’ naar.

2. John de Bever

De hint ‘altijd een lach op z’n gezicht’ zegt natuurlijk al genoeg. Dit is John de Bever! De volkszanger is voornamelijk bekend van zijn hit Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. RTL geeft over deze tweede persoon ook vrij dat hij 56 jaar is, en dat is John de Bever ook. Er is dus geen twijfel over mogelijk.

3. Renee van Meurs

De derde persoon is een man van 35 jaar en ‘maakt graag statements’. De 35-jarige cabaretier Renee van Meurs presenteert voor het YouTube-kanaal van radiozender SLAM de serie STATEMENTS, hier wijst de hint ‘maakt graag statements’ natuurlijk naar. Je kan hem kennen van de NPO 3-show Padoem Patsss.

4. Sterrin Smalbrugge

28 jaar, bekend van tv en ‘is koudbloedig en soms erg giftig.’ RTL noemt geen geslacht, maar het lijkt om een vrouw te gaan. Het zou zomaar eens Sterrin Smalbrugge kunnen zijn. Sterrin is 28 jaar en slangen-expert, waar de hint ‘soms erg giftig’ naar kan wijzen. Begin dit jaar was zij te gast in de talkshow Jinek.

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!