Imagine Dragons met EVOLVE World Tour in Ziggo Dome

Imagine Dragons met EVOLVE World Tour in Ziggo Dome

Geschreven door Valérie Jonkers

Op 19 februari 2018 komt de Amerikaanse band Imagine Dragons naar Amsterdam voor een optreden in de Ziggo Dome. Het concert is onderdeel van hun EVOLVE World Tour. waarvoor ze eerder al de Amerikaanse concerten bekend maakten.

Aanstaande vrijdag, 22 september, start om 10.00 uur de kaartverkoop voor het concert. De hele tour staat volop in het teken van hun nieuwe album 'EVOLVE'. Vanaf begin 2018 trekt de Grammy-winnende en multi-platinum band door Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Het derde album van Imagine Dragons ''EVOLVE'' verscheen deze zomer en werd wereldwijd een groot succes. Het album behaalde het hoogste aantal streams in de eerste week voor een alternatieve rockband ooit. Al snel werd het album platinum in vijf landen, goud in nog eens twaalf landen en vergaarde tot nu toe meer dan een miljard Spotify-streams. In de Verenigde Staten, waar EVOLVE dit jaar de enige rockplaat is die goud heeft behaald, stond de eerste single ‘Believer’ maar liefst twaalf weken op nummer 1 in de Alternatieve radiocharts en daarmee brak een eerder record van 13 jaar geleden voor het aantal draaibeurten.

Foto: Imagine Dragons