Muziek Releases: Imagine Dragons, Snelle, Afrojack, Tino Martins & Gwen Stefani

Muziek Releases: Imagine Dragons, Snelle, Afrojack, Tino Martins & Gwen Stefani

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Imagine Dragons - Follow You

Het nieuwe nummer Follow You van Imagine Dragons is een echte klassieker. Imagine Dragons heeft drie American Music Awards, negen Billboard Music Awards, één Grammy Award, één MTV Video Music Award en één World Music Award gewonnen. Dit nummer zal ongetwijfeld weer prijzen opleveren!

Snelle  -  Zonder Jas Naar Buiten

Eind februari in het jaar 2019 kreeg Snelle een gouden plaat van zijn nummer Scars. Een paar maanden later kreeg hij een platina plaat van het nummer. Rapper Snelle bereikte in september 2019 met zijn nummer Reunie voor het eerst de nummer één-postitie van de Nederlandse Top 40. Snelle was weer hele dagen in de studio te vinden en bracht het nummer Zonder Jas Naar Buiten uit.

Afrojack & Zafrir - Boom Boom Pow

Eén van de meest succesvolle dj's op dit moment is toch wel Afrojack. Sinds 2007 is hij begonnen met zijn eigen platenmaatschappij. Eerste instantie draaide hij alleen zijn eigen platen. Met de jaren mee begon hij ook steeds meer samen te gaan werken met andere grote artiesten. Hij heeft met afrir een klassieker gemaakt, genaamd: Boom Boom Pow.

Tino Martin - Ik Mis Je Niet

Na afgewezen te worden door de jury van een talentenshow waarvan hij had meegedaan omdat zijn stem te veel weg had met René Froger besloot Tino Martin zelf op een ondekkingreis te gaan. En met succes. Tino scoort van hit naar hit en heeft nu zijn nieuwe single uitgebracht: Ik Mis Je Niet. Een leuk, vrolijke beat. Zeer Radio waardig. 

Gwen Stefani - Slow Clap

Gwen lanceerde haar kledinglijn in 2003 en in 2004 nam de zangeres haar eerste soloalbum Love, Angel, Music Baby op. De zangeres staat vooral bekend als trendsetter op het gebied van mode. Gwen is een populaire amerikaanse rock artieste. Haar nieuwe nummer Slow Clap is ook echt een plaatje. Het zit vol met passie en heeft een goede beat.