VIDEO: Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach strijden om Televizier-Ring

VIDEO: Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach strijden om Televizier-Ring

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach zijn de drie programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2017.

“Het is een gevarieerd rijtje waarin opvalt dat Beste zangers en Expeditie Robinson de laatbloeiers zijn. Beste Zangers bestaat sinds 2009 maar wordt nu pas volledig omarmd door het publiek“, zo laat Televizier weten.

Expeditie Robinson werd in 2015 al eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring maar toen ging Wie is de Mol? er met de prijs van door.

Televizier is lovend over Zondag met Lubach: precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de twee video's die wereldwijd viral gingen. Ongekend knap."

Jeroen de Goeij: “Als moderne tv-maker is het zaak echt connectie te maken met het publiek. Op de eerste plaats op tv, daarnaast op alle digitale platformen die tegenwoordig voorhanden zijn. Het medialandschap is voorgoed veranderd. De drie finalisten laten ieder op hun eigen manier zien dat je daarin zeer succesvol kunt zijn.”

12 oktober wordt bekend wie er met de Gouden Televizier-Ring naar huis gaat.

 

Lees ook:
Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach strijden om Televizier-Ring
Erik de Vogel maakt kans op zilveren Televizier-ster acteur
Arjen Lubach en Wilfred Genee strijden om Televizier-Ster
Anna Nooshin en Marieke Elsinga strijden om Talent Award