Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4

Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL 4

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Angela Groothuizen heeft woensdagmiddag een nieuw contract ondertekend. Op een foto op het Instagram account van RTL 4 is Angela samen te zien met Erland Galjaard. De komende twee jaar zal Angela een RTL 4 gezicht blijven.

Momenteel is Angela te zien in het nieuwe RTL 4 programma Spreekrecht. In dit programma volgt Angela mensen die gebruik willen maken van hun Spreekrecht. Helaas werd dit programma niet heel goed bekeken. Volgende week dinsdag is de zevende en voorlopig laatste aflevering van het eerste seizoen te zien. Of er een tweede seizoen van gemaakt wordt is ook nog niet bekend. 

Ook was Angela één van de vaste gezichten van RTL Live. Dat presenteerde zij samen met Albert Verlinde. Maar al snel verdween Angela bij het middagprogramma. Zij gaf aan dat zij het te druk had met andere projecten. Inmiddels is RTL Live omgetoverd tot 5 uur live. De presentatie hiervan is nu in handen van de Koffietijd presentatrices.

Naast presenteren is Angela ook jurylid. Zo was zij het vierde jurylid in Holland's Got Talent. Hier was zij te zien naast Gordon, Chantal Janzen en Angela Groothuizen. Zij maakte nu twee seizoenen deel uit van de jury van de talentenjacht. De kans is groot dat zij volgend seizoen ook weer achter de jurydesk plaats zal nemen.

Maar naast Holland's Got Talent zat Angela ook in de jury van It Takes 2. In het afgelopen, tweede, seizoen van het muziekprogramma werd er veel veranderd. Zo verliet Chantal Janzen het programma als presentatrice. Zij werd vervangen door Jamaï Loman. Ook is de jury voor een groot deel vervangen. Alleen Angela bleef achter de jurydesk zitten. Naast haar zaten toen Nielson en Gerard Ekdom.

De laatste aflevering van Spreekrecht is dinsdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.