Jord Knotter stopt met GTST

Jord Knotter stopt met GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Wederom verlaat een acteur de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit keer vertrekt Jord Knotter uit de soapserie van RTL 4. Ruim twee jaar was Jord te zien als Job Zonneveld. Job is de zoon van Rik (Ferri Somogy) en de halfbroer van Rikki (Robin Martens). Na twee jaar vindt de acteur het tijd worden voor nieuwe uitdagingen. Woensdagavond zal Jord voor het laatst te zien zijn in GTST.

Vorige week kreeg Job te horen dat hij vader wordt. Zijn ex-vriendin Anna (Barbara Sloesen) vertrok vorig jaar uit Meerdijk. Zij was zwanger van Job maar wilde dit voor hem geheim houden. Alleen Sam (Stijn Fransen) wist van de zwangerschap. Uiteindelijk heeft zij dit aan Job verteld. Zijn leven staat sindsdien op zijn kop. Hij probeerde om in contact te komen met Anna, maar dat is hem niet gelukt. 

Job reist Anna achterna om bij zijn kind te kunnen zijn. Aan zijn vader en zijn halfzusje verteld Job emotioneel dat hij vader wordt van een meisje. Of Job en Anna weer samen komen is nog maar even de vraag. Nadat Anna vertrok uit Meerdijk had Job meerdere vriendinnen. Zo dook hij al eens met Aysen (Dilan Yurdakul) het bed in. Maar toen Zoë (Anouk Maas) in zijn leven kwam, werd hij weer verliefd.

Maar Zoë moest niets van Job weten. Voor haar was het allemaal een spelletje. Maar nadat Job de waarheid van Sam hoorde, is hij compleet veranderd. Hij heeft alleen nog maar ogen en oren voor zijn ongeboren kind. Hoe Rik en Rikki gaan reageren op het vertrek van Job is nog niet bekend. Of het ook een definitief vertrek is, is ook niet helemaal duidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van der Toorn