Kai Merckx en Joost Swinkels nieuwe avond Qmusic

Kai Merckx en Joost Swinkels nieuwe avond Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma

Joost Swinkels is vanaf volgende week elke doordeweekse avond te horen op Qmusic. Samen met Kai Merckx maakt hij onderdeel uit van de nieuwe avond van de radiozender. Vandaag maakte Igmar Felicia bekend te stoppen bij de zender en over te stappen naar 538.

Na de middagshow van Domien Verschuuren is Kai Merckx van 19.00 tot 22.00 uur te horen. Van 22.00 tot 00.00 uur is het aan Joost Swinkels. De 21-jarige dj won in 2018 de Marconi Award voor Aanstormend Talent en maakt hiermee een mooie stap naar de weekprogrammering. Zowel Kai als Joost zijn ooit begonnen bij het Q-college, het interne opleidingstraject voor jong talent.

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: "Qmusic is al sinds 2017 marktleider in de avond* en met Kai en Joost gaan we dat de komende tijd verder uitbouwen. Kai is zowel op radio als in video en social media een multi-talent en een meester in het neerzetten van een goede sfeer. Joost is met zijn 21 jaar een van de jongste dj's én een van de grootste beloftes op de landelijke radio. Kortom, een frisse nieuwe avond met grote talenten waar we de komende tijd nog veel van gaan horen"

Hila Noorzai blijft te horen bij Qmusic in het weekend, van 18.00 tot 21.00 uur. Zij gaat zich daarnaast meer focussen op online en video.

Foto: Qmusic