Super Bowl live te volgen in Pathé bioscopen

Super Bowl live te volgen in Pathé bioscopen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Super Bowl is in de nacht van zondag 4 of maandag 5 februari van 24.00 uur tot 5.00 uur live te volgen in de Pathé bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.  Het commentaar komt uit Amerika, en optredens zijn er van Pink  die het volkslied ten gehore brengt. Justin Timberlake treedt op in de Halftime Show.

Zondag 4 februari heeft in Minneapolis voor zeventigduizend toeschouwers in het nieuwe U.S. Bank Stadium en tientallen miljoenen tv-kijkers wereldwijd Super Bowl LII plaats. Vier teams kunnen zich nog plaatsen voor de 52ste finale van de National Football League. 

In de finale van de AFL staan dan topfavoriet New England Patriots en Jacksonville Jaguars tegenover elkaar. Bij de NFC gaat de finale tussen favoriet Minnesota Vikings en Philadelphia Eagles.

Veertien jaar na 'nipple gate' is Justin Timberlake voor de derde keer, een record, uitgenodigd voor de Pepsi Super Bowl Halftime Show. Pink zingt voor aanvang van de finale het Amerikaanse volkslied. Superster Timberlake, winnaar van tien Grammy Awards en talloze andere prijzen, maakte de uitverkiezing bekend in Jimmy Fallon's Tonight Show. De afgelopen jaren verzorgden onder meer Lady Gaga, Beyoncé, Madonna, Bruce Springsteen en The Rolling Stones het best bekeken muzikale evenement van het jaar.