VARA start De Cabaretmaanden!

VARA start De Cabaretmaanden!

Geschreven door Pieter Jongsma

Juni, juli en augustus zijn de cabaretmaanden bij de VARA. In deze maanden is een breed aanbod van cabaretvoorstellingen te zien met bekende namen als Youp van t Hek, Bert Visscher en Theo Maassen op Nederland 1. Maar ook de jonge talenten zoals Emilio Guzman, Micha Wertheim en Klaas van der Eerden zijn te zien op Nederland 3.

Iedere zaterdagavond zendt Nederland 1 vanaf 20.30 uur uit. Herman Finkers trapt af op 8 juni. De weken daarop zijn o.a. Ronald Goedemondt, Youp van ‘t Hek, Karin Bloemen en Brigitte Kaandorp aan de beurt. Op Nederland 3 begint Emilio Guzman. Zijn show ‘Doen en Laten’ is maandagavond 10 juni om 21.30 uur te zien. 

Voorproefjes van alle shows zijn elke donderdag te zien op website HumorTV.nl. Ook is hier meer informatie over cabaretiers te vinden en kunnen fragmenten uit het archief worden teruggekeken.
HumorTV.nl is de grootste nieuwssite wat betreft de cabaretwereld en biedt dagelijks nieuws over de bekendste cabaretiers en aanstormend talent. De complete programmering van De Cabaretmaanden is terug te vinden op cabaret.vara.nl.