Laatst seizoen Dokter Deen start op 1 maart

Laatst seizoen Dokter Deen start op 1 maart

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het laatste seizoen van Dokter Deen is vanaf 1 maart te zien bij MAX op NPO1. In het nieuwe seizoen wordt de kijker iedere donderdag meegenomen in het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Daan, vertolkt door Monique van de Ven. Maartje van de Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet zijn dit seizoen toegevoegd aan de cast.

Het derde seizoen van Dokter Deen eindigde met een hartaanval van Maria Deen op het strand, middenin een speech waarin ze Oscar ten huwelijk wilde vragen. Leeft ze nog? Na een kort vervolg op seizoen drie, speelt de rest van het vierde seizoen zich vier jaar later af.

In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt uit de doeken gedaan hoe het is afgelopen met Maria Deen. Ze moet een zware operatie ondergaan en de afloop daarvan is onzeker. Vier jaar later hebben Maria's zoon Robbert en zijn vriendin Pip de huisartspraktijk overgenomen.

Maria's dochter Isa en haar man Freek, de dominee, hebben hun intrek genomen in het huis van Dokter Deen. Daar zorgen ze voor Femke, het kind van Maria's derde kind Wendy, en voor Moeder Deen.

Het laatste seizoen van Dokter Deen vanaf donderdag 1 maart om 20.25 uur op NPO1.

Foto: Omroep Max