Showbizznetwork weekoverzicht - week 41 - 2016

Showbizznetwork weekoverzicht - week 41 - 2016

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

In week 41 won Floortje Dessing met Floortje naar het einde van de wereld de Gouden Televizier-Ring, werd bekend dat MAX-serie Dokter Deen stopt om plaats te maken voor een nieuwe serie en gaat Roy Donders verder met zijn realityserie op een andere zender.

Daarnaast waren in de 41ste week ook The Passion, een nieuw programma van Dionne Stax, de talentenjacht The Next Boy/Girl Band en de tv-show Pauls Puber Kookshow in het nieuws. Lees het belangrijkste nieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’!

Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016

Floortje naar het einde van de wereld heeft donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Gouden Televizier-Ring 2016 gewonnen. Floortje Dessing versloeg donderdag met haar VARA-programma het RTL4-programma Geer & Goor: Zoeken een hobby en de NPO 3-serie Penoza IV.

Floortje naar het einde van de wereld kreeg tijdens de live-uitzending 64 procent van de stemmen en is daarmee de opvolger van het RTL4-programma SynDROOM, dat vorig jaar met 60 procent van de stemmen de Televizier-Ring won. SynDROOM versloeg vorig jaar Expeditie Robinson en Streetlab.

Bekijk hieronder een reportage van het Gouden Televizier-Ring Gala:

MAX stopt na vier seizoenen met Dokter Deen

 Dokter Deen stopt na het vierde seizoen. De opnames van het laatste seizoen vinden plaats in 2017, dat heeft Omroep MAX bekend gemaakt. In het laatste seizoen van Dokter Deen kruipt actrice Monique van de Ven voor de laatste keer in de huid van de gepassioneerde huisarts Maria Deen.

Dokter Deen maakt plaats voor de nieuwe dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, gebaseerd op de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen’. André van Duin, Kees Hulst en Olga Zuiderhoek zijn te zien in deze nieuwe dramaserie.

‘Stylist van het zuiden’ Roy Donders naar SBS6

Aankomende vrijdag, 21 oktober, keert Roy Donders terug op televisie met een nieuwe realityserie. De glitterstylist en volkszanger geeft iedereen wederom een uniek kijkje in zijn leven en dat van zijn familie. Nu RTL5 heeft besloten te stoppen met de realityserie, maakt Roy de overstap naar SBS6.

De glitterentrepreneur en volkszanger heeft een roerige periode achter de rug. Zijn winkel ging bijna over de kop aan mislukte investeringen in zijn kledinglijn. Gelukkig heeft hij alle ellende achter zich kunnen laten en wil hij zijn in slop geraakte zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen. 

En dan ook nog dit..

Afgelopen week werd ook bekend dat The Passion in 2017 in Leeuwarden wordt gehouden en Dionne Stax voor Omroep MAX het programma Heel Nederland Slaapt gaat maken. Daarnaast is The Next Boy/Girl Band gewonnen door de boys van 4U en won Pauls Puber Kookshow de Gouden Stuiver.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl ook kritische recensies, bijzondere reportages en de leukste rubrieken.