Glennis Grace naar AFAS Live

Glennis Grace naar AFAS Live

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Zangeres Glennis Grace staat op vrijdag 5 oktober, exact 24 jaar na het winnen van de Soundmixshow als Whitney Houston, staat Grace in de AFAS Live in Amsterdam met Whitney, a tribute by Glennis Grace.

Met deze show komt een grote droom van Glennis Grace uit. Grace: "Sinds ik klein ben, is Whitney Houston mijn inspiratiebron, mijn heldin, mijn grootste voorbeeld. Zij is de reden waarom ik wilde zingen. Ik vind het heel bijzonder dat ik een show mag geven die volledig in het teken staat van deze fantastische zangeres. Dat ik een avond haar hits mag vertolken en mensen mag laten genieten van haar fantastische repertoire, geeft mij een heel bijzonder gevoel."

Tijdens deze bijzondere ode aan Whitney Houston brengt Glennis Grace een variatie aan nummers van de legendarische artiest. "Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden", aldus Grace.

Sinds vorig jaar staat Glennis Grace, ook Internationaal, in de spotlights met haar vertolkingen van Whitney Houston na het viral gaan van een video van 'Run To You', gezongen door Grace tijdens Ladies of Soul 2017. "Het was bizar, bijna onwerkelijk", aldus Grace.

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via Eventim en Whitneytribute.nl.

Foto: EO