Glennis Grace nieuwe coach The Voice of Holland
Bron: William Rutten

Glennis Grace nieuwe coach The Voice of Holland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Glennis Grace is te zien als coach in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Glennis is te zien naast Waylon, Anouk en Ali B. Glennis vervangt Jan Smit die afgelopen seizoen te zien was. Hij verving Lil Kleine die definitief niet terugkeert in de talentenjacht.  Jan Smit liet weten dat hij zich op zijn muziekcarrière wilt richten. Hij viert volgend jaar zijn jubileum jaar. 

Glennis is blij dat ze plaats mag nemen in de rode stoel.  “Ik ben super vereerd dat ik als coach voor The voice of Holland ben gevraagd. The Voice is vanaf het allereerste seizoen één van mijn favoriete programma's. Ik heb bijna alle afleveringen van Nederland, maar ook van UK en USA gezien. Ik geniet enorm van al dat talent en regelmatig jeukten mijn handen om als coach aan de slag te gaan. Ik ben een perfectionist en probeer het maximale uit mijzelf, maar ook uit anderen te halen. Dus be ready, als ik voor je draai en jij kiest voor mij dan ga ik voor je door het vuur!”

RTL is ook blij met Glennis, laat content directeur van RTL Peter van de Vorst weten. "Wij zijn heel blij dat Glennis plaats gaat nemen in een van de rode stoelen. Ze wordt alom geprezen als een van de beste zangeressen van Nederland én ze weet als geen ander hoe het is om door een jury beoordeeld te worden."

The Voice of Holland keert dit najaar terug bij RTL4.