Vierde seizoen voor Videoland-serie Nieuwe Buren

Vierde seizoen voor Videoland-serie Nieuwe Buren

Geschreven door Pieter Jongsma

De Videoland-serie Nieuwe Buren krijgt een vierde seizoen, zo maakte acteurs Anna Drijver en Benja Bruijning afgelopen vrijdag bekend in RTL Late Night. Ook in het vierde seizoen is er een rol weggelegd voor de acteurs.

De opnames voor het vierde seizoen van de Videoland-serie beginnen in het voorjaar. Het vierde seizoen is na verwachting in 2019 te zien bij Videoland, de Netflix van RTL Nederland. Het vierde seizoen speelt zich niet alleen af in Almere maar ook in het buitenland. Benja en Anna spelen de rollen van de levensgenieters Olivier en Victoria. 

In Nieuwe Buren spelen meerdere acteurs die ook in het echte leven een koppel zijn of waren. Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn tot nu toe in alle seizoenen te zien. Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in het eerste seizoen en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het tweede seizoen.

Abbey Hoes en Tobias Kersloot waren te zien in het derde seizoen. Later maakt RTL meer bekend over de acteurs die in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Foto: RTL / William Rutten