Sarah Chronis en Kay Greidanus in nieuw seizoen Nieuwe Buren

Sarah Chronis en Kay Greidanus in nieuw seizoen Nieuwe Buren

Geschreven door Pieter Jongsma

Sarah Chronis en Kay Greidanus zijn te zien als stel in het derde seizoen van Nieuwe Buren. Dat heeft RTL laten weten. Daarmee kent het vierde seizoen twee nieuwe koppels eerder werd bekend dat Tibor Lukács en Fockeline Ouwerkerk te zien zijn in de thrillerserie.

Kay: "Er is een aantal behoorlijk heftige scènes tussen ons. In het begin vond ik dat best lastig, juist omdat Sarah mijn vriendin is. Inmiddels kan ik me er makkelijk overheen zetten. We spelen rollen die heel ver van ons af staan, dat is te gek om te spelen."

Kay en Sarah spelen Kik en Sophie, een pasgetrouwd stel dat zijn intrek neemt in het oude huis van Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk). Sophie is zwanger van hun eerste kind en heeft haar baan opgezegd om zich volledig te kunnen storten op het aanstaande moederschap. Het thuiszitten blijkt al snel niets voor haar te zijn. Haar echtgenoot Kik voelt de druk toenemen als een promotie op zijn werk niet doorgaat, maar is te trots om het zijn vrouw te vertellen.

De opnames van het vierde seizoen zijn momenteel in volle gang en is in 2019 alleen te zien bij Videoland. Seizoen 1 tot en met 3 is volledig te zien op de on demand dienst van RTL.

Foto: RTL