Richard Groenendijk gaat solo in Carré

Richard Groenendijk gaat solo in Carré

Geschreven door Pieter Jongsma

Richard Groenendijk gaat naar Theater Carré in Amsterdam. Groenendijk staat in mei twee dagen op het podium met zijn cabaretprogramma Om Alles!

De show werd overladen met schitterende recensies en kritieken na de première in december 2017. In korte tijd waren dan ook nagenoeg alle voorstellingen uitverkocht. Wegens het succes keert Om Alles! volgend theaterseizoen terug naar de Nederlandse theaters met een tournee van maar liefst 102 voorstellingen van oktober 2018 t/m mei 2019.

“Toen ik de voorstelling aan het schrijven was, had ik er al een heel goed gevoel over, maar dat die zó fantastisch ontvangen zou worden door pers én publiek, daar kun je als cabaretier natuurlijk alleen maar van dromen. Een reprise van dergelijke omvang is heel zeldzaam en dat ik de voorstelling nu óók nog in Carré mag spelen, doet me echt wel wat.”, laat Groenendijk weten.

Traditiegetrouw speelt Richard Groenendijk de allerlaatste voorstellingen van Om Alles! in het Oude Luxor Theater in Rotterdam, het theater waar hij ook altijd in première gaat.