Patty Brard en Richard Groenendijk niet in Ranking the Stars

Patty Brard en Richard Groenendijk niet in Ranking the Stars

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Patty Brard en Richard Groenendijk keren niet terug als vaste panelleden in Ranking the Stars, nu het programma terugkeert op televisie bij RTL5. Paul de Leeuw mag verder met zijn programma bij zijn nieuwe werkgever RTL, maar Patty en Richard hebben ervoor bedankt. Dat meldt Shownieuws.

De presentatrice, die onlangs een contract tekende bij Talpa, laat aan Shownieuws weten dat zij na al die jaren wel klaar is met het tv-programma en het afmaken van haar collega’s. Daarnaast was het vertrek van De Leeuw naar RTL voor haar al reden genoeg om met de tv-show te stoppen.

Ook Richard Groenendijk is volgens het entertainmentprogramma van SBS6 al benaderd voor de terugkeer van Ranking the Stars, maar ook hij heeft laten weten niet mee te zullen doen. Na het vertrek van Paul heeft BNNVARA nog geprobeerd om het programma door te zetten met Richard als presentator.

BNNVARA maakte afgelopen mei bekend te zullen stoppen met Ranking the Stars en de mogelijkheden van een doorstart niet verder te onderzoeken. Het programma zou namelijk te veel entertainment zijn en daarom niet meer bij de NPO passen. RTL maakte zaterdag bekend het programma over te nemen.

Foto: BNNVARA