Netflix lanceert trailer tweede seizoen 13 Reasons Why

Netflix lanceert trailer tweede seizoen 13 Reasons Why

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Netflix heeft dinsdag de nieuwe trailer van het tweede seizoen van 13 Reasons Why vrijgegeven. Vanaf 18 mei 2018 zijn alle 13 afleveringen exclusief en wereldwijd beschikbaar voor abonnees.

Het tweede seizoen start in de nasleep van Hannah's overlijden en is voor de andere personages het begin van de moeizame weg naar herstel. Liberty High bereidt zich voor op de rechtszaak, maar iemand probeert de waarheid achter haar dood verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten naar een complot rondom een verschrikkelijk geheim.

 

In de nieuwe afleveringen zijn te zien: Dylan Minnette als Clay Jensen, Katherine Langford als Hannah Baker, Kate Walsh als Mrs. Baker, Derek Luke als Mr. Porter, Brandon Flynn als Justin Foley, Justin Prentice als Bryce Walker, Alisha Boe als Jessica Davis, Christian Navarro als Tony Padilla, Miles Heizer als Alex Standall en Devin Druid als Tyler.

Zij worden bijgestaan door Annie Winters als Chloe, Tommy Dorfman als Ryan Shaver, Brian D'Arcy James als Mr. Baker, Anne Winters als Chloe,  Sosie Bacon als Skye, Steven Weber als Principle Bowen en Samantha Logan als Nina. De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door Brian Yorkey, met executive producers Selena Gomez, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Anonymous Content Steve Golin en Joy Gorman.

Het nieuwste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 18 mei te zien op Netflix.

Bekijk hier de nieuwste beelden: