Maandag Meet & Greet met halve finalisten ‘X Factor’

Maandag Meet & Greet met halve finalisten ‘X Factor’

Geschreven door Pieter Jongsma

De spanning loopt op in ‘X Factor’ en de kanshebbers voor de winst tekenen zich steeds duidelijker af. Hun fanbase is ook groeiende en speciaal voor de echte supporters organiseert ‘X Factor’ op maandag 24 juni een Meet & Greet met de kandidaten. De fans mogen daar hun idolen het hemd van het lijf vragen, naar hun liedjes luisteren, met ze op de foto en zelf kunnen ze daarmee óók op tv komen, tijdens de halve finale die op vrijdag 28 juni bij RTL 4 te zien is. Haris, Adriaan, B-Brave (foto), Orpheus en Astrid zijn nog in de race, maar één van hen valt vrijdag aanstaande nog af en zal dus niet bij de Meet & Greet niet zijn.

De Meet & Greet vindt plaats in Studio 22 op het Media Park in Hilversum, een van de grootste tv-studio’s van Europa en tevens de plaats waar de livesuitzendingen van ‘X Factor’ elke vrijdag vandaan komen. Meer details zoals de aanvangstijd staan vanaf zaterdag vermeld op www.xfactor.nl.

Martijn Krabbé presenteert ‘X Factor’ en de jury bestaat uit Ali B, Angela Groothuizen, Candy Dulfer en Gordon. Ali B heeft de categorie Meisjes onder zijn hoede, Angela Groothuizen is verantwoordelijk voor de categorie Jongens (Haris en Adriaan) en de kandidaten van 26 jaar en ouder (Astrid) vallen onder Candy Dulfer. Gordon staat aan het hoofd van de groepen (B-Brave en Orpheus). De winnaar van ‘X Factor’ krijgt een platencontract, een auto en zijn, haar of hun eerste single wordt geproduceerd door de Amerikaanse topproducer Tricky Stewart, die verantwoordelijk was voor wereldhits zoals ‘Umbrella’ van Rihanna, ‘Single Ladies (Put a Ring On It)’ van Béyonce, ‘Baby’ van Justin Bieber en ‘Me Against The Music’ van Britney Spears met Madonna.

‘X Factor’ wordt voor RTL 4 geproduceerd door BlueCircle.

Uitzending: RTL 4, elke vrijdag vanaf 20.30 uur