Tour du Jour reist dit jaar de Tour de France achterna

Tour du Jour reist dit jaar de Tour de France achterna

Geschreven door Daniël Schalk

RTL7 komt deze zomer wederom met de Tour de France-talkshow Tour du Jour. De talkshow met presentator Wilfred Genee gaat dit jaar letterlijk on tour. Het programma wordt drie weken lang vanaf zes verschillende campings in Nederland en Frankrijk gepresenteerd.

Wilfred Genee reist met vaste Tour du Jour-gezichten Michael Boogerd en Eddy Planckaert de Tour achterna met de Tour du Jour-camper om verslag te doen van het laatste Tour-nieuws. De studio wordt ingericht onder een luifel bij de Tour du Jour-camper.

De tuinstoeltjes, de parasols, tafel en koelbox vormen het decor voor het gesprek over de etappe van die dag. Een groot aantal gasten, waaronder Blaudzun, Niki Terpstra, Edwin Winkels, Thijs Zonneveld, Jan Boskamp en Thomas Dekker, reizen met de presentator en de twee vaste gasten mee.

De Tour de France gaat dit jaar op zaterdag 4 juli van start in Utrecht. De uitzendingen komen vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli vanaf Tourcamping Down Under in Nieuwegein. Vanaf maandag 6 juli staat de Tour du Jour-camper op vijf verschillende locaties in Frankrijk. Op zondag 26 juli arriveert de Tourkaravaan aan de meet op de Champs Elysees in Parijs.

Tour du Jour is vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli om 20:30 uur te zien op RTL7.

Bekijk Tour du Jour op TVblik.nl/rtl-tour-du-jour