RTL 8 viert 30-jarig jubileum The Bold and The Beautiful

RTL 8 viert 30-jarig jubileum The Bold and The Beautiful

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De eerste twee weken van juni staan bij RTL 8 in het teken van de Amerikaanse soapserie The Bold and The Beautiful. De immens populaire soapserie bestaat dit jaar 30 jaar en dat is reden voor RTL 8 genoeg reden om een feestje te vieren door oude aflevering van de soapserie uit te zenden.

Vanaf vandaag, maandag 5 juni, gaat RTL 8 terug naar 1987 en worden, direct na de reguliere uitzending, de eerste tien afleveringen van de serie uitgezonden. In de speciale reeks ‘The Bold and The Beautiful - The Beginning’ gaat de RTL 8-kijker de komende twee weken terug in de tijd.

Maar het blijft niet bij herhalingen van de eerste tien afleveringen uit 1987. Op donderdag 8 juni is de jubileumuitzending te zien. Hierin maakt de familie Forrester zich in Australië op voor het huwelijk van Liam en Steffy. Aan het einde van de aflevering blikken verschillende hoofdrolspelers terug op het jubileum.

Daarnaast heeft de vrouwenzender van RTL de Amerikaanse acteur John McCook, die vanaf het eerste uur Eric Forrester speelt, weten te strikken. Na de uitzending op donderdag 8 juni kunnen de Nederlandse fans van de soapserie vanaf 19:00 uur op de Facebook-pagina van RTL 8 live chatten met McCook.

Ook wordt de kijker door RTL 8 in het zonnetje gezet. Trouwe fans maken via de website van RTL 8 kans op een speciale reis naar Los Angeles. Hier brengen ze een bezoek aan de set van The Bold, maken ze een tour langs de belangrijkste filmlocaties van de serie en hebben ze een meet & greet met de cast.

The Bold and The Beautiful is iedere werkdag om 18:05 uur te zien op RTL 8.

The Bold and The Beautiful - The Beginning is 5 t/m 16 juni om 18:35 uur te zien.

Bekijk The Bold and The Beautiful op TVblik.nl/the-bold-and-the-beautiful

Foto: RTL