Uniek 100% NL Zomeravondconcert Nick & Simon in Disneyland Paris

Uniek 100% NL Zomeravondconcert Nick & Simon in Disneyland Paris

Geschreven door Pieter Jongsma

PARIJS - Exclusief voor luisteraars van 100% NL geven Nick & Simon binnenkort een uniek zomeravondconcert in Disneyland Paris. Vanaf maandag 24 juni maken luisteraars van 100% NL kans om bij dit bijzondere concert van Nick & Simon te zijn op een van de meest magische plekken van Europa. In Disneyland Paris wordt een deel van het park omgetoverd tot een speciale setting voor het zomeravondconcert van Nick & Simon.

 

Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Het is wel heel uniek dat we onze luisteraars kunnen laten genieten van de populairste Nederlandse artiesten op een van de populairste bestemmingen van Nederlanders, in Disneyland Paris. Nick & Simon hebben al vaker bijzondere concerten gegeven voor 100% NL, maar in Disneyland Paris op een zwoele zomeravond wordt het wel heel magisch”.

 

Het zomeravondconcert van Nick & Simon is de start van de actie ‘100% Zomer’ op 100% NL. De hele zomer heeft het radiostation zomerse acties voor luisteraars.

 

Het zomeravondconcert van Nick & Simon in Disneyland Paris win je van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni op 100% NL.

 

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Geluksmoment’ van Nick & Simon overal verkrijgbaar.