RTL zoekt nieuw presentatietalent in nieuwe talentenjacht

RTL zoekt nieuw presentatietalent in nieuwe talentenjacht

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL gaat op zoek naar een nieuwe presentator of presentatrice door middel van een talentenjacht. In het nieuwe programma Screentest krijgt het publiek twaalf geselecteerde kandidaten voorgesteld die kans maken op een presentatie contract bij RTL.

Presentatoren in spé kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de site van RTL. Onder leiding van Gordon worden de deelnemers flink op de proef gesteld. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten, op locatie en in de studio, kunnen ze hun ware talent laten zien.

Deze opdrachten zijn onderdelen van iconische tv-programma's uit heden en verleden. De driekoppige jury staat onder aanvoering van de vaste juryvoorzitter Robert ten Brink. De overige twee juryleden wisselen elke week.

De inschrijving staat vanaf vandaag open voor iedereen die droomt van een carrière als presentator van een talentenjacht, een reisprogramma of quizmaster van een spannend spel. RTL zoekt een presentator met gevoel voor humor, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live-uitzending.

Screentest dit najaar bij RTL 4

Foto: RTL