Wilfred Genee past Tour Du Jour niet aan

Wilfred Genee past Tour Du Jour niet aan

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL-presentator Wilfred Genee is niet van plan om zijn RTL7-programma Tour Du jour aan te passen vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Dat heeft Genee laten weten aan het Algemeen Dagblad. Wilfred laat weten dat het jammer is dat het programma zo weinig wordt bekeken ondanks dat blijkt het een prima programma.

Het programma bevat minder entertainment dan voorgaande jaren. "En dat gaan we nu ook niet meer omgooien. Het is een bewuste keuze geweest om het zo te doen. Johan Derksen en René van der Gijp aan tafel zetten is niet de oplossing. Dit is geen voetbal", zo laat Genee weten aan het AD.

De afgelopen twee weken wist het RTL7-programma minder dan 300.000 kijkers te scoren. De Avondetappe op NPO1 doet het een stuk beter het programma trekt bijna iedere avond één miljoen kijkers.

Wilfred Genee weet niet of Tour Du Jour volgend seizoen terugkeert. "Daar wordt nu nog helemaal niet over gesproken. De leiding van RTL 7 vindt dat we een goed programma maken, net als de meeste recensenten. Daar ben ik blij mee. De kijkers hebben nog een week de tijd om dat ook te ontdekken"

Bekijk Tour du Jour op TVblik.nl/tour-du-jour

Foto: RTL