Dwight Dissels zingt nieuwe titelsong Utopia 2

Dwight Dissels zingt nieuwe titelsong Utopia 2

Geschreven door Pieter Jongsma

Zanger Dwight Dissels zingt de nieuwe titelsong van Utopia 2, dat vanavond in première gaat. Dissels was te zien in The Voice of Holland en speelde de rol van Jezus in het paasevent The Passion dat in 2017 plaats vond in Leeuwarden. De titelsong van het eerste seizoen werd gezongen door Miss Montreal.

SBS6 start vanavond na vierenhalf jaar aan Utopia 2 dat volgens de zenderbaas van SBS6 heftiger is dan ooit. “Het wordt heftiger dan ooit“, zegt zenderbaas René Oosterman. “In de oude loods lagen alle aansluitingen al klaar. Hier is niks."

Volgens René Oosterman is er echt helemaal niets.  “Er is geen water, geen elektriciteit, geen riolering. Zelfs al hebben ze het geld verdiend om riolering aan te laten leggen, het duurt wel vier maanden voordat je aan de beurt bent.”

Het zou volgens Oosterman wel eens mooiere beelden kunnen opleveren. “Het terrein kent meer reliëf, is meer glooiend. Utopia 1 was meer een alpenweide met kippen en koeien. Dit levert met lange lenzen spannendere beelden op.”

Foto: RTL / William Rutten