Showbizznetwork weekoverzicht - week 8 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 8 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de achtste week van 2017 werd de nieuwe presentator van RTL Boulevard, de volledige cast van The Passion 2017 en de nieuwe jury van It Takes 2 bekendgemaakt.

Daarnaast waren afgelopen week ook Heel Holland Bakt, dat dit jaar opnieuw door André van Duin wordt gepresenteerd, en De Toppers, die er een nieuw lid bij hebben, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

Jan Smit sluit zich aan bij De Toppers

Jan Smit is de vierde Topper, dat is afgelopen maandag bekendgemaakt in RTL Late Night. De Volendamse zanger zal toe zal treden tot de succesformatie. “Dit jaar zal hij al 'gedoopt' worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee”, aldus De Toppers.

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit vormen vanaf dit jaar De Toppers. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 staan De Toppers voor de dertiende keer in de Amsterdam ArenA. Het thema van de komende editie van Toppers in Concert is ‘WILD WEST, THUIS BEST’.

Peter van der Vorst nieuwe presentator RTL Boulevard

Peter van der Vorst volgt Winston Gerschtanowitz op als presentator bij RTL Boulevard. Aankomende maandag, 27 februari, wordt RTL Boulevard voor de eerste keer gepresenteerd door Van der Vorst, de presentator van onder anderen Van Der Vorst Zoekt Sterren en Married at First Sight.

Peter is al sinds het begin van RTL Boulevard te zien in het RTL4-programma. Van der Vorst is al jaren de royaltydeskundige van RTL Boulevard. Ook viel hij regelmatig in voor Albert Verlinde als entertainmentdeskundige. Vanaf maandag neemt hij de presentatie van RTL Boulevard op zich.

André van Duin presenteert opnieuw Heel Holland Bakt

André van Duin presenteert ook het komende seizoen van het MAX-programma Heel Holland Bakt. Martine Bijl heeft besloten ook dit jaar Heel Holland Bakt niet te presenteren. De gezondheid van Martine sinds haar hersenbloeding verbetert nog steeds, maar ‘millimeter voor millimeter’.

“Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen”, aldus de presentatrice. “Heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen”, reageerde invalpresentator Van Duin dinsdag op het nieuws.

Dwight Dissels en Roel van Velzen in The Passion

Afgelopen week is de volledige cast van The Passion 2017 bekendgemaakt. Dwight Dissels speelt dit jaar de rol van Jezus en Elske DeWall vertolkt de rol van Maria in The Passion 2017. Ook Roel van Velzen maakt deel uit van de cast van The Passion 2017. De zanger speelt dit jaar de rol van Judas.

Cabaretier Remco Veldhuis is dit jaar de verteller van het muziekevenement, terwijl Omri Tindal de rol van Petrus vertolkt en Johnny Kraaijkamp jr. Pontius Pilatus speelt. EO-presentator Kefah Allush neemt de rol van processieverslaggever op zich. Leeuwarden is dit jaar de gastheer van The Passion.

Nielson en Gerard Ekdom in jury It Takes 2

Zanger Nielson en NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom nemen dit jaar plaats in de jury van It Takes 2. Nielson en Gerard vervangen John Ewbank en Roel van Velzen, die vorig seizoen in de jury van de RTL4-show zaten. Angela Groothuizen is ook in het tweede seizoen jurylid in het RTL4-programma.

Niet alleen de jury is op de schop gegaan. Het tweede seizoen van It Takes 2 wordt niet gepresenteerd door Gordon en Chantal Janzen, maar door Gordon en Jamai. De professionals met wie de kandidaten zullen optreden blijven wel hetzelfde. De kandidaten worden later bekendgemaakt.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.