Ultieme bachelor party voor Joker in laatste aflevering ‘Jokertje’s Jawoord’

Ultieme bachelor party voor Joker in laatste aflevering ‘Jokertje’s Jawoord’

Geschreven door Pieter Jongsma

Na zeven weken die in het teken stonden van mooie vrouwen, feestjes en veel drank, is het uur U bijna aangebroken voor bachelor Jokertje. In de laatste uitzending van ‘Jokertje’s Jawoord’, op dinsdag 25 juni te zien bij RTL 5, blijkt of hij alle verleidingen heeft weten te weerstaan en toe is aan een echt huwelijk met zijn grote liefde Shana.

Zijn Cherso maatjes Tony ‘Sterretje’, Joey ‘Matsoe Matsoe’ en jeugdvriend Ricardo hebben hem de afgelopen weken voor de grootste uitdagingen gesteld in de stad waar alles kan en mag: Las Vegas. Maar Joker heeft zich tot nu toe niet gek laten maken. Natuurlijk heeft Shana er vanuit Nederland ook alles aan gedaan om haar verloofde in het gareel te houden.

Voordat het zover is en de twee voor het altaar staan, gaan nog één keer alle remmen los. De wekenlangebachelor party wordt afgesloten met een spectaculair eindfeest in een superdeluxe penthouse suite. Alle nieuwe vrienden die de mannen de afgelopen weken hebben gemaakt, zijn uitgenodigd. Als het hier volledig uit de hand loopt, is het nog maar de vraag of het tot een huwelijk komt….

Uitzending ‘Jokertje’s Jawoord’, dinsdag 25 juni tussen 20.30 uur en 21.30 uur.