De Bachelor: Klungelen met verf
Bron: RTL / Jasper Suyk

De Bachelor: Klungelen met verf

Geschreven door

Thomas wil actie, geen woorden maar daden. Onze bachelor had een plan bedacht om eens te kijken of de dames net zo stoer zijn als hun praatjes. Een potje paintball  waar 2 teams tegen elkaar strijden om een etentje met Thomas, zou de ultieme test zijn. Vooraf werden er heftige uitspraken gedaan.‘Ik heb vandaag geen genade, ik ga jullie allemaal neerknallen’ zei Merel strijdlustig. ‘We gaan iedereen kapot maken’ brieste Inge. Het klonk veelbelovend en ik zat op het punt je van mijn stoel klaar om te genieten van een ware verf smijt krachtmeting. 

Wat een desillusie! Ik kan jullie vertellen dat het gemiddelde potje sjoelen in een bejaardenasiel meer actie oplevert dan de kandidaten van ‘De Bachelor’ laten paintballen. Zonder te overdrijven, ik zat serieus met plaatsvervangende schaamte te kijken naar de wedstrijd. Als bange konijntjes zaten de dames verscholen achter een paar muren??? Heel af en toe popte er een hoofd boven het muurtje om vervolgens snel weer weg te duiken. Thomas spoorde Anna Noëlle aan om een rookbom te gooien richting de vijandelijke linie. Met een hoog gilletje gooide ze de bom. Wat voor gedachte zou er op dat moment door Thomas zijn hoofd heen zijn gegaan?

Meisjes vs dames

De rest van de aflevering was eigenlijk een beetje wat we intussen al gewend zijn qua actie in het kippenhok. Frederique en Indigo die Romy achter haar rug om afzeiken terwijl ze haar levensverhaal aan het vertellen is. Maureen nam het voor Romy op door te zeggen ‘nou meiden even aardig blijven.’ Een goede poging om de boel te sussen, maar het kwam niet binnen bij de prinsesjes.

Toch zitten er ook echt wel een paar hele stoere chicks tussen. Ascha de verpleegkundige bijvoorbeeld, zij blijft heel chill en probeert zichzelf niet te verkopen. Ik ken haar niet persoonlijk, maar het lijkt me niet dat ze zich anders voordoet dan ze is. Linde maakt bewust de keuze om zichzelf niet op te dringen tijdens de cocktailparty, ondanks haar angst om naar huis gestuurd te worden. Gelukkig maakte ze zich druk om niks, want natuurlijk had de bachelor een roos voor haar.

Romantiek voor Isabella 

Voor Isabella was het fijn dat blikken niet kunnen doden, anders had ze nu geheid drie meter onder de lage zoden gelegen met een tuintje op haar buik. Wat waren de meiden jaloers toen Isabella een date met Thomas had. Terwijl zij in de sterke armen van Tho op de motorkap van een oldtimer naar de sterrenhemel lag te kijken, werd een aantal dames groener dan Shrek ooit geweest is. Merel gunde het Isabella van harte omdat ze nog niet eerder een 1 op 1 moment met Thomas had gehad. Kijk, zo kan het dus ook.

Conclusie van deze aflevering

De gefrustreerde dames die continue lopen te stressen over wie met de ‘Heilige Tho’ aan het praten is, verliezen steeds meer terrein aan de toppers van dit liefdesspel. Langzaam maar zeker gaan de ogen van Thomas open en laat hij zich niet langer verblinden door alleen een mooie buitenkant. Helaas zit voor Lysette het avontuur erop, maar ook die komt vast wel op haar pootjes terecht.

Heb je ook een mening over het programma 'De Bachelor'? Sluit je aan bij onze 'Bachelor Facebook Groep' en praat mee.