‘Sander Hoogendoorn volgt Domien op bij 3FM’

‘Sander Hoogendoorn volgt Domien op bij 3FM’

Geschreven door Daniël Schalk

Sander Hoogendoorn gaat de ochtendshow op NPO 3FM presenteren, nu Domien Verschuuren naar Qmusic vertrekt. Dat zeggen ingewijden tegen het Algemeen Dagblad. De gesprekken tussen de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en de dj zouden in een afrondende fase zijn beland.

Hoogendoorn staat volgens bronnen bovenaan de wensenlijst van de NPO om Domien op te volgen in de ochtend van 3FM. Eerder deze week werd bekend dat Domien bij 3FM vertrekt. De radio-dj maakt de overstap naar Qmusic, waar hij de middagshow voor zijn rekening gaat nemen.

Het radiolandschap is volop in beweging. Deze week werd bekend dat Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow op Radio 2 gaan doen, nu Gerard Ekdom naar Radio 10 gaat. Deze week werd ook bekend dat Marieke Elsinga samen met Mattie Valk de ochtendshow op Qmusic gaat maken.

Gisteren onthulde het Algemeen Dagblad dat radio-dj Rob Stenders ook mogelijk bij de Publieke Omroep vertrekt. De presentator van Platenbonanza op NPO Radio 2 zou zijn gevraagd om zenderbaas te worden van John de Mol’s Radio Veronica. Zijn contract bij BNNVARA loopt in januari 2019 af.

Foto: Bulletray / NPO 3FM