Sander Hoogendoorn volgt Domien op bij 3FM

Sander Hoogendoorn volgt Domien op bij 3FM

Geschreven door Pieter Jongsma

Sander Hoogendoorn neemt de ochtendshow over van Domien Verschuuren die de overstap maakt naar Qmusic. Verschuuren gaat daar de middagshow presenteren. Hoogendoorn maakte het nieuws zelf bekend in de middagshow Mark + Ramon.

"Een eigen ochtendshow op 3FM voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Ik wil wel het Kroatië van de ochtend worden. Niet de populairste, wel de leukste!", zo laat hij weten. Hoogendoorn start vanaf 3 september als de presentator van de nieuwe ochtendshow.

Peter de Vries (hoofd radio BNNVARA): We zijn als BNNVARA ongelooflijk trots dat we de ochtend op 3FM invullen met een talent uit eigen gelederen. Sander is voor ons de belichaming van 3FM - hij ademt muziek, is enorm creatief en heeft een bak energie. Daarbij voelt hij de luisteraar van 3FM als geen ander aan. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ochtendshow een uniek geluid gaat neerzetten.

Sinds november 2016 maakt Sander de avondshow op 3FM daarvoor was hij een aantal keren te horen in het weekend. in 2017 dat hij met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis in Apeldoorn.

Foto: Kasper van Steveninck