Robert Jensen werkt aan terugkeer talkshow JENSEN!

Robert Jensen werkt aan terugkeer talkshow JENSEN!

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentator Robert Jensen werkt aan een terugkeer van zijn succesvolle praatprogramma JENSEN! Op zondag 8 juli wordt er op het Mediapark in Hilversum een test-aflevering opgenomen van het nieuwe programma Jensen Live!, dat blijkt uit een e-mail in handen van Showbizznetwork.nl.

Jensen Live! gaat over alles wat Robert Jensen bezighoudt. “Over nieuws, over media, over fakenieuws, over Den Haag en natuurlijk ook over Trump. Het zijn warrige tijden... Robert Jensen gidst ons erdoorheen. En... er mag gelachen worden”, staat er in de e-mail van de producent.

Het praatprogramma JENSEN! begon in maart 2002 op televisiezender Yorin, later RTL5. In 2011 werd het laatste seizoen uitgezonden op RTL5. In 2013 keerde JENSEN! terug op televisie bij Veronica, maar erg succesvol was de terugkeer niet. De kijkcijfers schommelden tussen de 97.000 en 260.000 kijkers.

Robert Jensen wist voor zijn praatprogramma wel de grootste namen te strikken. Naast veel terugkomende Nederlandse gasten als Kim Holland, Gerard Joling en Geert Wilders, ontving hij ook veel internationale sterren als Snoop Dogg, Shakira, P!nk, Lionel Richie, Westlife, Take That en Uri Geller.

Het is niet bekend of producent FABIOLA al een geïnteresseerde partij heeft gevonden. Een woordvoerder van John de Mol’s TalpaTV laat weten dat het nieuwe programma van Jensen hun ‘niet bekend’ is. De Mol wil het mannelijke profiel van Veronica versterken en daar zou Jensen goed bij passen.

Showbizznetwork.nl heeft producent FABIOLA om een reactie gevraagd.

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE E-MAIL VAN PRODUCENT FABIOLA.

Foto: RTL / Roland J.Reinders