Definitief tweede seizoen voor Sanne Wallis de Show

Definitief tweede seizoen voor Sanne Wallis de Show

Geschreven door Pieter Jongsma

Er komt definitief een tweede seizoen van de zaterdagavondshow Sanne Wallis de show, dat heeft Sanne Wallis laten weten op NPO Radio 2. BNNVARA liet al eerder weten graag verder te willen het programma en in gesprek te gaan met de zender leiding van de de NPO. Eerder dit jaar werden er vier afleveringen uitgezonden.

Sanne hoopt dat het in het nieuwe seizoen zes afleveringen kunnen worden gemaakt. "Dat vind ik fijn, want de eerste vier uitzendingen waren een soort pilot. Dat kan niet anders, want als je het niet uitprobeert, dan leer je niks.", zegt Wallis in Zomerspijkers op NPO Radio 2.

Wallis de Vries kijkt zelf ook tevreden terug op haar presentatiedebuut toch ziet ze nog wel verbeterpunten aan het programma. Zo wilt ze de quiz gaan uitbreiden, waarin de mensen meer aanbod komen. "De gasten die ik had waren zo leuk, dat is zonde van mensen hun leukheid", zegt de cabaratière.

De eerste aflevering van Sanne Wallis de Show trok 816.000 kijkers, overige afleveringen scoorde rond de 500.000 kijkers. Daarnaast zorgde het programma voor veel ophef door een satirisch lied over het oplaaiende conflict in de Gazastrook.

Foto: BNNVARA