Definitief nieuw seizoen Jopie Parlevliet show

Definitief nieuw seizoen Jopie Parlevliet show

Geschreven door Sebastiaan Boers

Er komt definitief een tweede seizoen van de Jopie Parlevliet show. Dit nieuws maakte cabaretier Richard Groenendijk zondagavond bekend in Ranking the Stars. In de quiz van BNN werd er dan eindelijk meer duidelijkheid gegeven. Lang was het onzeker of er wel een tweede seizoen zou komen.

In de Nieuwjaarsuitzending van Ranking the Stars gaf Richard aan dat er nog geen duidelijkheid was. Het leek er op alsof het bij één seizoen zou blijven. De commerciële zender wilde wel een tweede seizoen maken, maar had geen idee wanneer het op de buis gebracht kon worden.

Maar RTL 4 wil toch verder met Richard én Jopie. In de Jopie Parlevliet show speelt Richard de rol van Jopie, een Rotterdamse vrouw met een eigen wil. Jopie ontvangt op haar bank drie bekende Nederlanders (BN-ers). Zo is de presentator van Ranking the Stars, Paul de Leeuw, al eens te gast geweest bij Jopie.

Welke BN-ers in het nieuwe seizoen op de bank bij Jopie zullen plaats nemen is nog niet bekend. Wel was RTL opzoek naar publiek voor de opnames. Inmiddels heeft de commerciële zender publiek gevonden. De opnames gaan vanaf woensdag 31 augustus van start. Ook zijn er op vrijdag 9 september en op woensdag 14 september opnames ingepland.

In september moet dan het tweede seizoen van de Jopie Parlevliet show te zien zijn bij RTL 4. Opnieuw zal Jopie een deel van de zaterdagavond gaan opvullen. Het eerste seizoen was ook op de zaterdagavond te zien rond 21.30 uur. Op welk tijdstip de talkshow van Jopie nu wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Over de Jopie Parlevliet show schreef onze recensent ook een recensie. Deze recensie is hier nogmaals terug te lezen.

Bekijk de Jopie Parlevliet show terug via TVblik.